İhlas.net, Evrim Masallarının Bilimdışı Olduğunu Bilmeli

İhlas.net sitesinin 19 Temmuz 2008 tarihli ve “Fillerin atası Mastadon”un 100 kiloluk dişleri” başlığını taşıyan haberinde, Burdur’un Kemer ilçesinde yapılan paleontolojik kazıların sonuçları haber verildi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nurfettin Kahraman başkanlığında, Sosyal Bilimler Öğretmenliği Bölümünden 12 öğrenci tarafından sürdürülen çalışmalarda, 6 ila 10 milyon yıllık mastodon fosilleriyle Hipparion ve geyik fosilleri elde edilmişti. Ancak www.ihlas.net sitesinin gereken objektiflikten uzak bir şekilde evrimci yorumlara yer verdiği haberde; mastodon’un fillerin atası; Hipparion’un ise atın atası olduğu öne sürülüyordu.

İhlas.net’in bu yanılgısı, iki yüz yıldır süregelen Darwinist aldatmacanın bir başka örneğini teşkil etmektedir. Darwinistler, buldukları fosil kalıntılarının, mükemmel ve tam özellikleriyle kusursuz bir canlıya ait olduğunu ve bunun açık ve net şekilde Yaratılış gerçeğini ispatladığını anladıkları anda, onu kelime oyunlarıyla evrime uyarlamaya çalışırlar. Oysa sözkonusu bulgular ne atın ne de filin evrimle ortaya çıktığına hiçbir şekilde delil oluşturmamaktadır. Önceden evrim teorisini benimsemiş araştırmacılar canlıları sadece benzerliklerinden yola çıkarak ata-torun ilişkisi içinde ele almakta, birbirinden bağımsız türleri kendi hayallerindeki evrimsel bağlarla ilişkilendirmektedirler. Gerçekte ise tüm bu senaryoların fosil kayıtlarında hiçbir karşılığı bulunmamaktadır. Evrim teorisinin, canlıların aşama aşama birbirlerinden türediği iddiasını haklı çıkaracak tek bir tane bile ara fosil örneği yoktur. Fosillerin evrimi yalanlaması, evrim teorisine yüzyılın en büyük darbesini vurmuştur.

Fosil kayıtlarında evrime delil olabilecek tek bir ara fosil bile bulunamamasını açıkça dile getiren bir otorite, İngiltere’deki Doğa Tarihi Müzesi Baş Paleontoloğu Colin Patterson’dur. Patterson, kendisiyle yapılan bir ropörtajda, insanların varmış gibi gösterip anlatmayı sevdiği serilerin fosil kayıtlarında bulunmadığını söylemiştir. Patterson şöyle devam etmiştir:

“Eğer fosil kayıtlarında süreklilik için kanıt nedir diye soracak olursanız buna şöyle cevap verilmesi gerekir. Hayvanların ve de insanın fosillerinde böyle bir süreklilik yoktur. Aralarındaki bağlantı zihindedir“.[1]

Türler arasında araformların yokluğu paleontoloji biliminin yüzyılı aşkın çabaları sonucunda ortaya koyduğu en çarpıcı gerçeklerden birisidir. Oklahoma Üniversitesi Jeoloji ve Jeofizik Bölümü”nden David B. Kitts, evrimin gerektirdiği ara formların yokluğunu şu sözlerle itiraf eder:

“Evrim türler arasında ara geçiş formları gerektirir ancak paleontoloji bunları sağlamamıştır.” [2]

İhlas.net haber ajansı yetkililerinin, bundan böyle fosil bulgularını duyururken bunlara yapıştırılmak istenen evrim senaryolarının bilimsel dayanağı olmadığını hatırlamalarını diliyoruz. Böyle yaptıkları taktirde materyalizmin varoluş hikayesi olarak ayakta tutulmak istenen Darwinizm’i bilim dışı yollardan halka empoze etme oyununa gelmemiş olacaklardır. (Hipparion’un atın atası olduğu iddiasını kesin delillerle çürüten daha önce yaptığımız kapsamlı bir açıklamayı buradan okuyabilirsiniz)

[1]Sunderland, Ref. 7, p. 90. – http://www.answersingenesis.org/creation/v15/i3/missinglink.asp
[2]David B. Kitts (School of Geology and Geophysics, University of Oklahoma), “Paleontology and Evolutionary Theory,” Evolution, Vol. 28, September 1974, sf. 467

Ayrıca bakınız

99 Milyon Yıl Öncesine Ait Yavru Kuş Fosili, Kuşların Evrimi Masalını Bitirdi

2014 yılında Myanmar’da 99 milyon yıl öncesine ait bir Birmanya Amberi (ağaç reçinesi) fosili bulundu. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.